Algemene Voorwaarden

Door aanmelding bij www.vegadates.nl verklaar je je akkoord met de volgende voorwaarden:

1. Inschrijving / uitschrijving

1. Om je te kunnen inschrijven (lid te worden) dien je 18 jaar of ouder te zijn.
2. Je lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar.
3. Als je je inschrijft geef je daarmee aan dat je oftewel 'vega' bent (dus vegetarisch of veganistisch leeft), oftewel dit als een streven ziet, oftwel tenminste heel serieuze belangstelling voor een dusdanige leefwijze hebt.
4. Het inschrijfformulier dien je waarheidsgetrouw in te vullen.
5. Je profiel dien je actueel te houden. Je kunt jezelf op ieder moment uitschrijven.
6. Het is toegestaan zakelijke commerciële advertenties te plaatsen onder je profiel, maar het is niet toegestaan andere leden ongevraagde of onpersoonlijke berichten te sturen met betrekking tot je product of dienst. Het vermelden van contactgegevens zoals een URL of een e-mailadres is niet toegestaan in advertentie, profiel of beeldmateriaal.
7. Leden met een advertentie in de rubriek liefde ontvangen af en toe een e-mail waarin nieuwe leden met eveneens een advertentie in de rubriek liefde aan hen worden voorgesteld. Je stemt ermee in dat je als nieuw lid kan worden opgenomen in deze e-mail. Eventuele reacties van de ontvanger lopen via het gebruikelijke berichtenverkeer op de website.
8. Door inschrijving stem je ermee in dat je af en toe automatische e-mails ontvangt van Vegadates, die betrekking hebben op je inschrijving. Denk hierbij aan e-mail met betrekking tot de status van je lidmaatschap, bericht van leden op jouw advertentie of je betalingsopdracht.

2. Fatsoen

1. Het is niet toegestaan andere adverteerders lastig te vallen met ongevraagde onpersoonlijke (bulk-/spam)berichten. Een voorbeeld: aan 15 leden op een dag hetzelfde bericht sturen is niet persoonlijk en valt onder spam. Eventuele schade dient door de veroorzaker vergoed te worden.
2. Vegadates controleert profielen. Aanstootgevende, vervelende, niet serieuze of misbruik advertenties worden verwijderd. Restitutie van een eventueel reeds betaald bedrag vindt dan niet plaats. Stuur bij twijfel over een advertentietekst deze tekst per mail naar info@vegadates.nl ter beoordeling.
3. Het direct of indirect opnemen van contactgegevens zoals telefoonnummers, straatadressen, achternamen, URL's, e-mail adressen, msn adressen of andere persoonlijk herleidbare informatie danwel het doen van verzoeken ter verkrijging van contactgegevens is niet toegestaan in oproep, profiel of op beeldmateriaal.
4. Vegadates behoudt zich het recht voor om iemand die zich misdraagt van de site te weren.
5. Als ontvanger van een Vegadatesbericht doe je je best om te antwoorden. Daarbij respecteer je elkaars mening en leefwijze.
6. Wees geduldig als iemand niet antwoordt binnen de door jou verwachte termijn.
7. Respecteer het als iemand geen contact meer met je wil.

3. Kosten

1. Alle tarieven zijn inclusief omzetbelasting (BTW).
2. Aan het gebruik van Vegadates zijn geen andere kosten verbonden dan de bedragen die je zelf betaalt om te adverteren.
3. Restitutie van betaalde bedragen is niet mogelijk.
4. Vegadates kan de tarieven tussentijds aanpassen. Wanneer je op een bepaald moment op Vegadates kiest voor betaling, zijn altijd de dan geldende tarieven te zien.
5. Online betalingen aan Vegadates vinden altijd plaats via een beveiligde verbinding.

4. Privacy

Lees meer over jouw privacy op Vegadates in onze Privacy verklaring.

5. Aansprakelijkheid

1. Vegadates is niet aansprakelijk voor het ter beschikking staan van www.vegadates.nl op ieder tijdstip, zonder onderbreking en zonder fouten.
2. Vegadates is niet aansprakelijk voor de inhoud of gevolgen van berichtenverkeer dat plaatsvindt via of begonnen is op deze website.
3. Vegadates is niet aansprakelijk voor de inhoud of gevolgen van bijvoorbeeld mededelingen, artikelen of advertenties die via Vegadates, maar niet afkomstig van Vegadates, beschikbaar worden gesteld.
4. Vegadates is niet aansprakelijk voor het door derden kunnen opslaan van voor hen zichtbare profielfoto's en de eventuele gevolgen daarvan.

6. Wijzigingen

1. Vegadates heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in de opzet van www.vegadates.nl in de breedste zin van het woord. Voor zover dat de voorwaarden betreft, zullen de nieuwe voorwaarden per e-mail aan de ingeschrevenen worden bekendgemaakt.

Adresgegevens Vegadates

Vegadates Hoofdkantoor:
Brempark 60
2724 HW  Zoetermeer

Postadres:
Vegadates
Postbus 7301
2701 AH Zoetermeer
Nederland

Telefoon: 079-342 45 66
Vanuit België:  +31 79 342 45 66

KvK Haaglanden:  27169183
BTW nummer: NL 1821.77.543.B01