Succesverhalen

Lees hieronder diverse leuke verhalen van ervaringen die (ex-) leden hebben opgedaan via Vegadates.

Een jaar na ons eerste bericht op Vegadates

Hallo Vegadates! Afgelopen jaar hebben we al een mailtje gestuurd dat Hetty en ik een relatie hebben.
Vandaag, 1 maart, is het een jaar geleden dat het eerste ;)-je kwam van Hetty. En toen begon het.
Na wat afspraakjes, waaronder de Vegadates wandeldag in Arnhem, hebben we sinds 17 april 2015 verkering :). We hebben al veel ondernomen, waaronder een fantastische vakantie op Schiermonnikoog. Sinds oktober wonen we samen en dat gaat supergoed! Samen genieten, concerten bezoeken, wandelen, fietsen enz. Volgende maand staat er een rondreis in Spanje op het programma.
Vanavond, 1 maart, gaan we met de aanzetters tot onze date (2 vriendinnen van Hetty die haar attent maakten op Vegadates) een toost uitbrengen. We hebben lekker voor hen gekookt.
Lieve groetjes van Sjaak en Hetty

In februari gaan we trouwen

7 jaar geleden zijn Suzanne en ik maar korte tijd actief geweest op Vegadates. In ieder geval lang genoeg om elkaar eerst een paar keer te mailen. Het klikte goed en al snel bleek dat vegetarisch eten niet het enige was dat we gemeen hadden. Vervolgens bellen en toen ook dat leuk was hebben we afgesproken in restaurant Hagedis in Den Haag. Het was september 2008. 

Ondanks dat we een hele leuke avond hadden, zijn we elkaar toen iets van vier maanden uit het oog verloren. In januari 2009 spraken we weer af, dit keer in Amsterdam. Vanaf toen tot nu hebben we elkaar bijna elke dag gezien. Ik ben niet veel later naar Amsterdam verhuisd en nog hetzelfde jaar zijn we gaan samenwonen. Inmiddels hebben we een dochter van 3 jaar oud en en een zoon van 1 jaar oud. In februari volgend jaar gaan we trouwen (en op huwelijksreis naar de Malediven)! 
We zijn heel gelukkig met elkaar en beseffen ons dat we elkaar zonder Vegadates nooit waren tegengekomen.
Groeten, Rick

Stroomstoring leidt tot gezinnetje!

In 2008 ben ik een korte periode lid geweest van Vegadates. Ik had veel twijfels over het internetdaten en uiteindelijk had ik mijn profiel van Vegadates weer offline gezet. Wonder boven wonder was er een stroomstoring bij de server van Vegadates, waardoor alle gedane acties ongedaan werden gemaakt, en zo bleef mijn profiel zichtbaar. Een paar weken voor de stroomstoring had Johannes zich aangemeld bij Vegadates. Vanwege de stroomstoring kreeg hij gratis extra berichttegoed. Hij had mijn profiel al een tijdje op het oog en besloot om te reageren.
Niet wetende dat mijn profiel zichtbaar was, had ik een mail van Vegadates over een reactie op mijn profiel. Verbaasd en ondanks mijn eerdere twijfels heb ik toch gereageerd op het bericht van Johannes en er bloeide een lange mailwisseling op. Uiteindelijk zelfs een ontmoeting op 12 april 2008, waarna er nog vele volgden...
We hadden elkaar nooit leren kennen als er geen stroomstoring was geweest, het lot heeft ons een handje geholpen en natuurlijk ook Vegadates!

Ondertussen zijn Johannes en ik 7 jaar samen, waarvan 5 jaar samenwonend en 3 jaar getrouwd. We zijn getrouwd op de mooie datum 12 april! We hebben 2 prachtige zoontjes, namelijk Rowan (2 jaar) en Colin (1 jaar). Sinds kort wonen we in een mooie eengezinswoning. Dit allemaal mede mogelijk gemaakt door Vegadates!
We zijn erg dankbaar dat er een site was om gelijkgestemden te ontmoeten! We zijn een trots gezinnetje dat geheel vegetarisch leeft :-)!
Liefs Janita

Wij zochten dezelfde normen en waarden in een partner

Beste Vegadates,
Wat fijn dat jullie site er is! Hier nog een successtory; want via jullie site hebben wij elkaar gevonden!
Om het toch maar eens te proberen, hadden we ons in 2011 ingeschreven, en leerden wij elkaar via jullie site kennen! Eerst een tijd ge-emaild en toen onze eerste date, dat was heel gezellig! Er volgden er nog vele. Tijdens onze eerste vakantie samen in Frankrijk, beviel het geweldig goed om zoveel samen te zijn. (We woonden niet heel dicht in de buurt van elkaar). Na zo'n 2 jaar heen-en-weer rijden zijn we gaan samenwonen. Dat is nu 1,5 jaar geleden, en we zijn nog steeds superblij met elkaar :). Jullie datingsite sprak ons als enige aan omdat wij dezelfde normen en waarden in een partner zochten. Vegetarisme, dierenwelzijn en bewustzijn voor het milieu vinden we erg belangrijk. We hebben het heel fijn samen, bedankt voor jullie site!
Een gelukkig ex lid

De eerste de beste!

In december 2009 schreef ik me in op Vegadates, door een vriendin aangespoord 'het toch maar es te proberen met internetdaten'. Om te oéfenen stuurde ik gelijk ook maar een 'knipoog' naar een man, die zich 'Beertje' noemde. Geen foto erbij. Ik ook nog niet trouwens. Al snel hebben we een afspraak gemaakt. We zouden elkaar ontmoeten in een vegetarisch restaurant. Laat dat nu net die avond dicht zijn. We hebben in ijzige kou de hele stad doorgezocht naar vegetarisch eten en zijn uiteindelijk maar bij een Mexicaan beland.....
Een maand later hadden we al een relatie. En nu nog! Hij heet nog steeds Beer voor mij!
S (vrouw)

1,5 jaar samen en nu al een kleine vega-baby!

Het begon in januari 2011 toen ik (Daisy) op antipiraterij-missie was in de wateren van Somalië... en nee dit is niet verzonnen haha, zo ging het echt!! Wij vertrokken namelijk eind november 2010 met hrms de ruyter voor een missie van 3,5 maand. Kort daarvoor had ik me ingeschreven op Vegadates. Ik was al eerder lid geweest om te proberen, maar nu lid geworden voor vast. Ik dacht misschien wat leuke contacten op te doen via de site en mocht ik iemand tegenkomen met wie het klikte dan konden we altijd afspreken als ik weer terug was in Nederland.

Eind januari 2011 kreeg ik een berichtje van Martijn. Hij kwam over als een leuke lieve jongen en reageerde op mijn profiel dat hij mijn foto heel stoer vond. Deze foto was genomen in Noorwegen toen ik met wat collega's de Preikestole had beklommen. Deze klim is ruim 600 meter hoog dus ik vond het zelf ook een stoere foto en bedankte hem ervoor. Ik zag dat hij uit Limmen kwam en herkende dat plaatsje wel omdat ik een vriendin heb die in Heemskerk woont, vlakbij dus.

Na mijn reactie hoorde ik een week niks van hem. Jammer, dacht ik, en ik stuurde hem nog een berichtje dat ik het jammer vond niks meer van hem gehoord te hebben en wenste hem nog veel succes op de site. Een dag later kreeg ik een bericht terug dat het hem speet niet gereageerd te hebben... hij was erg druk geweest. En zo gingen de berichten over en weer, maanden lang 2, 3, 4x per dag. Mailtjes volgden en tientallen boomerang e-cards werden verzonden.

Eind maart zouden we terug zijn met het schip en was hij ook jarig, dus dan zouden we elkaar voor het eerst gaan zien. Dit werd helaas april omdat de missie een maand werd verlengd. 9 april kwam ik thuis en 10 april was onze eerste date in de bioscoop in Schagen. In de 2de helft van de film 'Gooische Vrouwen' pakte hij mijn hand en zei: Wat zal ik blij zijn als ik jou ooit mijn vriendin mag noemen... en ik zei: Dat mag wel hoor!!
Sindsdien onwijs verliefd!! 1,5 jaar samen en ja, nu al een kleine vega-baby genaamd Jari. Allemaal dankzij Vegadates!! Bedankt!!
Liefs, Martijn en Daisy.

Update:

Daisy en Martijn stuurden deze leuke foto's. Daisy hoeft in elk geval 5 jaar niet meer op missie omdat ze een kind heeft gekregen. Het gaat ontzettend goed, ze wonen samen en Jari is een lachebek!

Duidelijker

Beste Vegadates-teamleden, met blijdschap verzoek ik jullie hierbij om mij uit te schrijven. Mijn zoektocht naar een fijne man is geslaagd! Al heb ik hem uiteindelijk niet via Vegadates gevonden, hij is wel (gelukkig) grotendeels vegetariër. Ik wens jullie veel succes met jullie werk, ik vond het zelf erg leuk toen ik ontdekte dat er een vegetarische datingsite bestond, en het zoeken via Vegadates heeft mij zeker geholpen om duidelijker te krijgen wat ik wel en niet wilde in een relatie / van een partner.
Dankjulliewel, en groeten van H.

Het voelde gelijk al goed

Na zo'n 8 maanden lid en actief geweest te zijn heb ik vorig jaar augustus uiteindelijk via Vegadates de liefde van mijn leven ontmoet. Het eerste contact was op woensdag en het voelde gelijk al goed. Enige mails uitgewisseld en elkaar de zondag erna voor het eerst ontmoet. En toen was het meteen raak. Ook daarna bleef het zo goed voelen dat we na 4 maanden (op proef) samen zijn gaan wonen. Dus met recht een succesverhaal. Grappig detail is dat we de vrijdag voor het eerste mailcontact allebei op hetzelfde festival in Duitsland (Burgfolk) waren, zonder elkaar daar bewust gezien te hebben.
Groeten, Martijn (&Hester)

Beste vrienden

Mijn dank gaat uit naar jullie. Ik heb via Vegadates twee mensen leren kennen die ik nu tot mijn beste vrienden reken. Heerlijk om gelijkgestemden te ontmoeten op jullie website.
Anoniem

Vegadates ook voor 60+!

Ja, inderdaad heel snel mijn grote liefde op jullie leuke site gevonden. De reden van mijn inschrijving was de foto van mijn lief! Deze man wilde ik leren kennen, en dat is dus gebeurd. Na drie dagen hebben wij elkaar ontmoet en zijn eigenlijk niet meer bij elkaar weg geweest. Met internet daten had ik geen ervaring, maar een site voor vegetariërs sprak mij erg aan. Beiden leven wij ruim 40 jaar vegetarisch en het is fijn als dat in je relatie iets is dat vanzelf spreekt. Geen moeilijke vragen over het hoe en waarom van geen vlees. Zelf ben ik 61 en mijn lief 66. We zijn nu 8 maanden samen en willen met elkaar 100 worden! Ga door met jullie geweldige initiatief want ik gun echt iedereen zo'n fijne relatie.
Hartelijke groet, Maria. En nogmaals 100 keer dank!!
 

een hele toffe man

Beste Vegadates,
Bedankt! Dankzij jullie heb ik een hele toffe man leren kennen. We zijn nu bijna één jaar samen en het gaat uitstekend.

Onze eerste afspraak verliep zeer positief. Later volgde een weekje in de Ardennen waar we elkaar beter hebben leren kennen en de vonk oversprong. Ondertussen zijn we bijna één jaar verder en gelukkig in alles wat wij samen doen en zijn wij al volop onze toekomst aan het uitstippelen. Dankzij Vegadates vonden we een levenspartner met eenzelfde levensvisie en interesses. Wat ons betreft is Vegadates een succesverhaal op zich en zeker aan te raden aan mensen die op zoek zijn naar diepere waarden in een partner. Bedankt!
Veerle en Filip uit België
Ik heb mijn vriend via Vegadates leren kennen, nu ruim een jaar geleden. Alle twee waren we op zoek naar een partner en Vegadates was de enige website waar we een positief gevoel bij hadden. Na alle twee een keer een korte tijd iemand via Vegadates ontmoet te hebben reageerde ik op zijn advertentie, die toen net een paar uur zichtbaar was. Ik had er een goed gevoel bij en de eerste twee weken hebben we elkaar elke dag gemaild. Na twee weken afgesproken om te gaan lunchen, dat was wel spannend. Ik keek naar binnen en hij was de eerste persoon die ik zag en vanaf dat moment kijken we elkaar elk weekend in de ogen (we wonen niet dicht bij elkaar). We zijn afgelopen zomer samen op vakantie geweest, veel concerten bezocht afgelopen jaar (met als hoogtepunt Wovenhand in Tivoli), wandelen, klussen, kortom, we hebben het goed samen en ik kan me mijn leven niet meer zonder hem voorstellen. Vegadates, bedankt!
Otje & Pelle

Bijdrage aan geluk

Beste mensen van Vegadates, ik heb via jullie site mijn lief gevonden, dus hoef niet meer te verlengen! Bedankt voor jullie bijdrage aan mijn nieuwe geluk.
Groeten van een vrouw uit midden Nederland

Grote liefde

Heel hartelijk dank voor jullie leuke initiatief van Vegadates. Al heel snel mijn grote liefde gevonden! Dank, dank!!!
Anoniem

Een vriendje voor Valentijn!

Hallo, ik wil me graag uitschrijven.
Via jullie heb ik rond Valentijnsdag mijn nieuwe liefde leren kennen.
Groet van Ruth

Stuur je succesverhaal in!

Wij zijn op zoek naar positieve ervaringen van (ex-) leden, opgedaan via Vegadates. Heb je een leuke vriend of vriendin ontmoet? Spannende dates gehad?  Is je vriendenkring uitgebreid? Laat jouw ervaring een inspiratie zijn voor anderen en mail je verhaal naar info@vegadates.nl'.